Deze hadden we eerder op "Modder aan de Banden", de "nieuwe" MAN TGS 10x8 van Baetsen uit Veldhoven (NB). Deze auto was namelijk eerder van Verstappen uit Eersel (NB), een bedrijf dat is overgenomen door Baetsen. Toen was deze door Estepe omgebouwde 10x8 nog donkerrood met beige, nu mooi Baetsen-blauw.

 

 


 

Deze TGS 10x8 in WideSpread (WVT) uitvoering is ook van Baetsen en is net als de auto met starre achteras een overblijfsel van de inventaris van het overgenomen H.Verstappen uit Eersel. Bouwjaar 2009, in 2012 bij Baetsen gekomen.

 

 


 

Een IVECO Trakker 10x8 Euro6 van Baetsen. In gebruik genomen in 2018 en is naar 5-asser omgebouwd in Italië bij de firma ST-Truck. De 3e as is een IVECO as en zorgt voor een wettelijk GWV van 49ton. De kipper is gebouwd bij AJK in België en is extra zwaar uitgevoerd vanwege het vele puin waar Baetsen mee rijdt.

 

De auto staat op groot formaat banden wat de terreineigenschappen ten goede komt.

 

 

 

 


 

Naast de Trakker 10x8 heeft Baetsen ook een 8x8 IVECO Trakker in gebruik genomen. Deze auto is voorzien van een VDL-kabelsysteem dat het wisselen van opbouw makkelijk maakt. Naast de AJK kipper kan er ook met containers gereden worden.

 

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.