Vers uit de verpakking, deze Euro 6 MAN TGS 8x8 Widespread door WVT van Conen uit Zwartemeer (Dr).

 

 


 

In 2018 kwam deze MAN bij Conen in dienst, een volledig nieuwe MAN TGS 8x6 WSG in extra korte uitvoering. De auto is voorzien van een slaapcabine en een geïsoleerde kipper van Vossebelt met gedeelde asfaltsnip.

 

 

 

 

 


 

Deze MAN TGS 8x8 WSG van Conen is een kipper met een interessant verhaal; in 2020 tweedehands aangeschaft door de firma en daarna volledig opgeknapt en aangepast. Deze 8x8 was de eerste 10 jaar van zijn leven van Zandhandel Van der Waal met vestigingen in het westen van het land. De auto heeft een kipper van HYVA, maar deze is in opdracht van Conen volledig geïsoleerd door Vossebelt Kippers uit Geesbrug. Ook opvallend is de cabine, die naar Euro6 stand gebracht is en daardoor weer helemaal nieuw lijkt. Hopelijk mag deze 8x8 nog vele jaren dienst doen bij Conen!!

 

 

 

 

 

 

 


 

Een GINAF M4446-TS van Conen uit Zwartemeer (Dr). Ondanks de leeftijd van de auto ziet hij er nog tip-top uit. De auto is voorzien van een HYVA kipper.

 

 


Net vol met zand, geladen bij Vos Zand en Grind in Borger (Dr) voor een project in Emmen (Dr).

 


 

In 2013 heeft Conen nog drie M4446'en in dienst, waarvan twee nog dagelijks in gebruik. Deze tweede auto met Ruizeveld kipper staat hier in de zandput in Borger (Dr).

 

 

 

 

 


 

De jongste telg uit de GINAF-collectie van Conen, deze X4446-TS. Deze auto is eerst van Vrijbloed uit Haarlem geweest.

 

 

 

 

 


 

Deze GINAF M4446-TS uit 2000 is nog bij Conen, alhoewel hij de meeste tijd wel pauze heeft. De auto is eerder bij Heeren, Roosendaal en Martens en Van Oord eerder in dienst geweest.

 

 


 

Deze MAN TGA 6x6 met autokraan is in 2007 nieuw aangekocht door Conen.

 

In 2016 is dezelfde TGA 6x6 in een nieuw jasje gestoken waarbij de cabine een aanzienlijke moderner uiterlijk heeft gekregen!

 

 


 

In 2016 is ook deze MAN TGS 6x6 kraanauto met Gijsbertsen tweezijdige kipper aangekocht. De auto heeft zijn eerste jaren bij Vrijbloed in Haarlem gesleten.

 

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.