Een DAF CF 10x4 van Hertgers uit Klarenbeek (Gld), sinds 2018 bij het bedrijf in gebruik. Deze door Van Ginkel Techniek (VGT) omgebouwde DAF 10x4 heeft een geïsoleerde kipper van HYVA / DHS uitgerust met een asfaltsnip.

 


 

Een DAF CF 10x4 van Derks GWW uit Nijmegen. De auto is van bouwjaar 2018, het jaar waarin de firma twee van deze auto's in gebruik nam.

 


 

Nummer twee, een identieke VGT DAF CF 10x4.

 


 

Ook Van Doorn uit het Utrechtse Soest rijdt met een door VGT gebouwde DAF CF 10x4.

 


 

Deze DAF FAD CF85 van Heitink Transport uit Kamperveen (Ov) is in 2008 nieuw door het bedrijf aangeschaft. De hefbare en gestuurde tussenas is door Estepe in Heesch (NB) geplaatst, wat de 5-asser een wettelijk toelaatbaar gewicht van 49ton geeft. Net als alle kippers van Heitink is de auto voorzien van een HYVA kipper met Multi-Kap systeem.

  


 

Hetzelfde maar toch een tikkie anders... Deze tweede 10x4 DAF CF van Heitink Transport uit Kamperveen (Ov) is in technisch opzicht hetzelfde als deze auto hierboven, maar onderscheidt zich door de hoge cabine.

 


 

A. Jansen BV uit Son (NB) heeft sinds 2006 een aantal van deze DAF CF 10x4 kippers in gebruik. Deze auto uit 2008 met AJK kipper is daar één van.

 


 

Deze DAF CF 10x4 is van Broeren uit Roosendaal (NB). De auto is nog gekleurd in de kleuren van het helaas failliete Martens uit Elsloo (Lim).

 


 

Deze DAF CF 10x4 van Jan Bakker uit Oldebroek (Gld) doet al vanaf 2010 bij de firma zijn werk.

 


 

Van Mus Transport uit Herwijnen (Gld) is deze DAF CF 10x4 met Ruizeveld kipper van bouwjaar 2012.

 


 

Een tweede van de drie DAF CF 10x4'en waar Mus uit Herwijnen op dit moment (stand 9/2014) over beschikt. Deze auto is de oudste van de drie en is van bouwjaar 2008. Net als bij alle vaste auto's van Mus is de kipper een geïsoleerde Ruizeveld met asfaltsnip.

 


 

En dat is drie.... Deze DAF CF 10x4 is in 2009 door Mus aangeschaft.

 


 

Deze DAF CF85 10x4 wordt gebruikt door H. Spruijt uit Nieuwersluis (Ut). De auto is voorzien van een hoge aluminium kipper.

 


 

Deze DAF CF85 10x4 is van Huigevoort uit St. Michelsgestel (NB). De auto is voorzien van een kipper van Jansen Hydrauliek (HYVA onderdelen).

  


 

Een vergelijkbare 10x4 DAF CF85 van Huigevoort. Deze auto verschilt echter van de auto hierboven omdat deze niet door Estepe maar door GINAF is omgebouwd, die de auto van een zogenaamde "sense-axle" heeft voorzien.

 


 

Een DAF CF 10x4 van Heijting uit Angeren (Gld).

 


 

Een DAF FAD CF85 10x4 met ATM kipper van Derks GWW uit Nijmegen (Gld). De ombouw naar 5-asser is door GINAF gedaan.

 


 

Een iets oudere "DAF 10x4" van Derks GWW uit Nijmegen, dit keer onder de noemer GINAF X5247-E. Dit is een 10x4 waarbij de ombouw naar 5-asser door GINAF is uitgevoerd. Deze auto was eerst van Theo Pouw uit Utrecht.

 


 

Nog een GINAF X5247-E. Deze is van Fa. Kramp uit Halle (Gld).

 


 

Deze DAF CF 10x4 is door Heitink Transport uit Kamperveen (Ov) overgenomen van Jan Bakker uit Oldebroek (Gld). De kleuren verraden zijn afkomst.

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.