Deze prachtige Tatra Phoenix 8x8 is van Dé-Gé Transport uit Ommen (Ov). Deze Tatra van bouwjaar 2019 is één van de eerste Tatra Phoenix in Nederland. De auto is voorzien grote wielen rondom (enkellucht op alle assen) en de kipperopbouw is van Vossebelt.

 

 

 


 

De nieuwste aanwinst van Dé-Gé Transport (stand 6/2012), een Volvo FH die door Estepe is voorzien van een extra liftas wat hem een 10x4 maakt.

 

 

 


 

Nog behoorlijk nieuw, deze DAF 8x4 met container syteem. In 2014 in gebruik genomen.

 

 


 

Deze MAN TGA 8x4 met containersyteem is overgenomen van Huisman uit Rogat (Dr). Daarvoor was hij van Dekker uit Emmen (Dr).

 

 


 

Deze Terberg FM2000-T van Dé-Gé Transport is in 2010 overgenomen van het helaas failliete Geertman VOF uit Lutten (Ov). De gele cabine is rood overgespoten in de kleuren van Dé-Gé.

 

 

 


 

Nog in de kleuren van Borgers Transport uit Nieuwleusen (Ov), rijdt deze auto tegenwoordig voor Dé-Gé Transport.

 

 


 

Deze GINAF M3233-S (6x4) rijdt nog in de kleuren en met opschriften van de vorige eigenaar, V.d. Esschert uit Olst (Ov). V.d. Esschert is echter overgenomen door de Dunnewind Groep waar Dé-Gé Transport een onderdeel van is.

 

 


 

Deze Mercedes-Benz Actros 8x8 van Dé-Gé Transport gaat al sinds 1998 mee.

 

 


 

Deze iets nieuwere 8x8 Actros is in 2001 nieuw bij Dé-Gé gekomen. De auto heeft een BCK kipper, die echter eigenlijk een AJK is...

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.