Een Mercedes-Benz Actros 10x4 van G. de Bruyn uit Oudewater (Ut). De auto heeft net zand geladen bij Zandhandel Van Es in de Rotterdamse haven.

 


 

 


 

Nog een 10x4 Actros van De Bruyn, bouwjaar 2009.

 


 

 


 

Nog een van de Actros 10x4'en van De Bruyn. Deze auto is bijzonder vanwege zijn op het eerste gezicht niet zichtbare afneembare opbouw....

 

.....die er in winterse toestanden met slibbak er zo uitziet.

 


 

Een MAN TGA 8x8, ex-MNO-Vervat, aan het werk in Leeuwarden. Deze auto blijft in de kleuren van de eerste bezitter.

 


 

Een TGS 8x4 van G. de Bruyn, die eerst bij MNO-Vervat heeft gereden.

 


 

 


 

Mercedes-Benz Actros 10x8 "nummer 79" van G. de Bruyn, een auto die eerst voor Zandhaas heeft gereden, daarna in de blauw witte kleuren van G.W. de Bruyn.

 

 


 

Mercedes-Benz Actros 10x8 "nummer 28" van G. de Bruyn.

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Deze MAN TGS 10x8 is een oude van GW de Bruyn uit Woerden (Ut), maar ondanks de kleuren van de oude eigenaar rijdt hij voor De Bruyn uit Oudewater.

 

 


 

Een tweede ex-GW de Bruyn MAN TGS 10x8. De auto is een typische Maurer ombouw met originele MAN tussenas.

 


 

Deze door WVT gebouwde Euro6 MAN TGS 10x8 is nieuw bij G. de Bruyn gekomen. De auto valt op door zijn enkel-lucht (enkele achterbanden) op de achterassen, waar de vrijwel de meeste 10x8'en dubbellucht hebben. De kipper van deze auto is gebouwd bij VAKO.

 

 


 

De Bruyn is ook een van de vele afnemers van de door Scania fabrieksmatig gebouwde 47-tons 10x4'en met naloopas. De 10x4'en zijn uitgevoerd met kippers van Vako.

 

Onder de frees op de voormalige A1 bij Muiderberg/Weesp.

 


 

Nog een Scania G 10x4 van de Bruyn, nummer 144, gebouwd in 2015.

 


 

 


 

147, nog een Scania 10x4 van De Bruyn.

 


 

Deze niet heel erg standaard ogende auto is een MAN TGX 8x4 met een Vako Shuttlefloor systeem, een in Nederland bij Vako opgebouwd, maar bij het Canadese Trout River ontwikkeld/gebouwd bandlosser-systeem. Het verschil van deze uitvoering ten opzichte van andere bandlossersystemen die men in het asfalttransport ziet is het meebewegende kopschot dat de lading een extra zetje geeft. Een ander verschil is dat de losband de breedte heeft van het volledige voertuig, waar dat bij andere systemen eerder de helft van de breedte is. Vako is verantwoordelijk voor de opbouw en voorziet de bandlosser van afdekkleppen.

G. de Bruyn uit Oudewater beschikt over twee van deze met Vako Shuttlefloor uitgeruste auto's.

 

 

 


 

 

De tweede MAN TGX met bandlosser van de Bruyn.

 

 

 


 

Een Mercedes-Benz Actros 10x4 van G. de Bruyn, nog in de kleuren van Den Hollander uit Klundert, een bedrijf overgenomen door De Bruyn.

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.