Een GINAF X4241-S van Derks GWW uit Nijmegen (Gld) met Ruizeveld kipper.

 


 

Niet bepaald in de kleuren van Derks GWW uit Nijmegen, maar wel degelijk bij het bedrijf in dienst, is deze GINAF X4241-S die nog de kleuren van Den Hollander uit Klundert draagt. 

 


 

Volgeladen met asfalt staat deze GINAF X4241-S van Vels Transport uit Westendorp (Gld) klaar voor vertrek bij de Asfaltcentrale Harderwijk. Interessant op te merken is het feit dat de auto een (reserve?) grille heeft van een GINAF X4446-TS. Daar trappen we dus mooi niet in! :-D 

  


 

De zusterauto van de BR-PZ-80, deze GINAF X4241-S van Vels. Afgezien van het nummerbord en het bij deze auto wel kloppende grille-opschrift, zijn beide GINAF's identiek.

  


 

Een GINAF X4241-S van Millenaar & Van Schaik uit Oude Meer (NH) in de kleuren van Dura Vermeer.

 


 

 Nog een GINAF X4241-S van Millenaar & Van Schaik.

 


 

Een GINAF X4241-S van J. Vos uit Zwartsluis (Ov).

 


 

Deze GINAF X4241-S 8x4 containerauto is ook van J. Vos.

 


 

Van J. Vos uit Zwartsluis (Ov) is deze GINAF X4241-S, wachtend op een lading asfalt bij de asfaltcentrale van Schagen in Hasselt (Ov),

 


 

Deze GINAF X4241-S van Huiskamp wordt gebruikt voor het vervoer van containers en tevens om rijplaten mee te leggen, waarbij de auto dan vanaf de stoel achterop de opbouw op afstand te besturen is.

 


 

Van Combi-Trans uit Boornbergum is deze GINAF X4241-S, hier gefotografeerd in Leeuwarden.

 


 

Deze twee identieke GINAF X4241-S asfaltkippers zijn tegenwoordig van BUKO (-regio Noord), maar ooit geweest van Van Drooge Transport uit Harlingen (Fr). De auto's zijn gespoten in de kleuren van Ballast-Nedam, waar Van Drooge vroeger een dochteronderneming van was. 

 


 

Een X4241-S van Stoter uit Kampen (Ov).

 


 

Deze inmiddels van eigenaar veranderde (2012) GINAF X4241-S van De Groot uit Wilsum (Ov) haalt in oktober 2007 zand bij Basal in Zwolle.

 

 

 

 

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.