Een Mercedes-Benz Arocs 10x4 van Graaf Transport uit Leischendam (ZH). Deze Arocs met geïsoleerde HYVA kipper met asfaltsnip is één van twee van de firma (stand 2017) van dit type en is gespoten in de vernieuwde kleuren van Graaf zonder de bekende rode banen (zie foto's hieronder).

 

 

 


 

Deze MAN TGS 10x8 is sinds 2016 bij Graaf aan het werk. Deze bij Wierda verbouwde terreinbeul kan eventueel ook voor asfalttransport worden ingezet dankzij de geïsoleerde kipper van Ruizeveld.

 

 


 

De eerste toevoeging van het Euro6 wagenpark van Graaf was deze Volvo FMX 10x4 met een door Terberg Techniek gemonteerde 3e as.

 


 

Graaf Transport in de oude kleuren. In dit geval een Mercedes-Benz Actros 10x8 vijfasser kipper met geïsoleerde Ruizeveld opbouw.

 

 


 

Hier zien we een tweede, nieuwere Mercedes-Benz Actros 10x8 van Graaf Transport. De auto heeft de nieuwere Actros MP3 cabine. De auto is voorzien van een AJK kipper opbouw. De auto is een oude van Zandhaas uit Utrecht.

 

 

In 2016 / 17 is dezelfde kipper in de nieuwe kleuren van het bedrijf is gestoken.

 


 

Uit dezelfde stal zien we hier nog een MP3 Actros 10x8 van Graaf, aan het werk in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De auto laat hier zien waar hij voor gemaakt is, met een volle 50ton door dikke vette klei rijden en niet vast komen te zitten.

 

 

 

 


 

In 2013 beschikt Graaf Transport nog over een kipper van het type MAN TGA 10x8. Dit is de laatst overgebleven van meerdere auto's die Graaf gehad heeft, langzamerhand alles vervangen door Mercedes-Benz Actros 10x8'en.

 

 

 


 

Deze Actros 10x4 is ook een van Graaf, en vormt een minderheid in het wagenpark van niet volaandrijvers. 

 


 

Ook van Graaf is deze ex-Arie Hoogeboom Mercedes-Benz Actros 10x4.

 


 

Een Volvo FM 10x4 van Graaf.

 

 

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.