Deze GINAF M4241-S uit 2000 van Huigevoort uit Sint Michelsgestel (NB) wordt volgeladen met grond bij een verschralingsproject in Haaren (NB).

 

 

 


 

Nog een M4241-S van Huigevoort aan het werk bij hetzelfde project in Haaren.

 

 


 

Deze GINAF X4243-TS is een voor Huigevoort omgebouwde ex-Van de Wetering auto, de bak is ingekort en er is een kraan voor geplaatst. Tevens heeft de auto een asfaltsnip gekregen.

 


 

Nog een door Huigevoort van V.d. Wetering overgenomen GINAF, deze is wel gebleven zoals hij bij zijn vorige eigenaar reed.

 


 

Een X4446-TS van Huigevoort óók aan het werk in Haaren (NB). 

 


 

DAF-achtige 5-assers zijn tegenwoordig niet altijd GINAF's. Deze DAF FAD CF85 is door Estepe in Heesch van 8x4 naar 10x4 omgebouwd. Bij Huigevoort hebben ze een aantal van deze 10x4'en in dienst, allemaal met Jansen Hydrauliek kipper (deels HYVA).

 

 

 


 

Een vergelijkbare 10x4 DAF CF85. Deze auto is echter niet door Estepe maar door GINAF omgebouwd, die de auto van een zogenaamde "sense-axle" heeft voorzien.

 

 

 


 

Voor het echt zware terreinwerk heeft Huigevoort een aantal van deze GINAF X5450-S 10x8 kippers in gebruik, waaronder deze van 2005.

 

 

 

 


 

Een dan is er nog deze, iets oudere X5450-S van 2002.

 

 


 

In 2017 heeft Huigevoort twee van deze in Den Ouden-kleuren gespoten GINAF 10x4'en (X6 5249-CE) aangeschaft met geïsoleerde Jansen / HYVA kipper. Wat opvalt aan deze auto zijn de verhoogde zijschotten  van de afdekkleppen die overbelading bij het vervoeren van zand / grond moet voorkomen, daar deze auto ook veel voor Den Ouden ingezet wordt bij het vervoer van compost, een licht materiaal waar de extra ruimte juist goed van pas komt.

 

 

 

 


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.