Deze ex-Agterberg Groenekan Terberg FM3000-T is sinds 2019 ook van Nico Transport.

 

 


 

Deze Terberg FM2000-T van Nico Transport is een FM3-model uit 2012. De kipperopbouw van deze 8x8 is  van HYVA, en uitgevoerd met geïsoleerde wanden. De volledig gele kleur, afwijkend bij Nico waar meestal voor een groene kipper wordt gekozen, stamt van de vorige eigenaar; Buko-Transport uit Beverwijk (NH) die deze auto in kleuren van aannemer Heijmans had rijden. De auto is hier te zien op een stijle helling nadat de chauffeur een lading zand had gelost.

 

 

 

 

 

 


 

Deze ex-Transverko Terberg FM2000-T is een van de Terberg 8x8'en bij Nico Transport uit Hoogezand (Gr). Door een geknapte ketting van het kleppensysteem van de Ruizeveld-kipper kon deze helaas tijdelijk niet meer gesloten worden.

 


 

Deze Terberg FM2000-T is sinds 2015 in gebruik bij Nico, daarvoor was het een auto van Mourik uit Groot-Ammers (ZH).

 


 

Een iets oudere FM2000-T Terberg van Nico, met een Gijsbertsen kipper ditmaal.

 

 


 

....en nog een, met een Roelofs kipper

 

 


 

En dan is er nog deze grote jongen, een Terberg FM3000-T, ook ooit van Transverko geweest.

 

 


 

Deze Mercedes-Benz Actros 10x8 is ook van Nico Transport. De auto rijdt nog deels in de kleuren van de vorige eigenaar, Eendracht uit Werkendam. De auto reed daar op kleine wielen, die bij Nico vervangen zijn door grote 445-banden.

 

 


 

Nico Transport heeft als "kleintje" deze Terberg FM1350-WDGL met containersysteem en kraan. De auto valt op door zijn lange wielbasis.

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.