Een GINAF is gemaakt om vies te worden en daar weten ze bij Reductum / J. den Boer uit Ingen / Lienden (Gld) alles van. Hier zien we een X5450-S in actie bij een project in Dreumel (Gld) waar het werk vooral bestaat uit grote vrachten over een kleine afstand te vervoeren.

 

 

 

 


 

Grote vrachten dus.... Allemaal legaal want de auto's blijven op eigen terrein.

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

Zo ziet een schone Reductum GINAF eruit. Mooi rood dus.

 


 

En toen was het ineens 2017: na vele jaren (meer dan 30) GINAF gereden te hebben zijn ze bij Reductum (tegenwoordig onderdeel van Verboon Maasland) nu over op een ander merk. In 2017 werden de eerste vier Volvo FMX 10x4'en aangeschaft. Voor het eerst sinds jaren geen 10x8'en en voor het eerst Volvo. Wel alle opties erop wat betreft techniek: widespread gestuurde achteras met hydraulische vering en rechtzetsysteem, ongeïsoleerde Gijsbertsen kipper met gedempte achterklep (tegen het lawaai van het "klepperen").

 

 


 

10x4 of niet, er word nog steeds typisch Reductum werk verzet: grote vrachten grond of klei zijn geen probleem en verwacht niet dat de auto's schoon zijn als ze in actie zijn.

 


 

Reductum vrachten zijn vol en rond. De door Terberg-Techniek omgebouwde Volvo FMX 10x4 WSG wordt goed gebruikt.

 

Op deze foto zijn de dempers voor de achterklep goed zichtbaar (verticaal geplaatst tussen de milieu-klep en de achterklep.

 


 

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.