Deprecated: Joomla\Input\Input implements the Serializable interface, which is deprecated. Implement __serialize() and __unserialize() instead (or in addition, if support for old PHP versions is necessary) in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/libraries/vendor/joomla/input/src/Input.php on line 41

Deprecated: Return type of Joomla\Input\Input::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/libraries/vendor/joomla/input/src/Input.php on line 170

Deprecated: Joomla\CMS\Input\Input implements the Serializable interface, which is deprecated. Implement __serialize() and __unserialize() instead (or in addition, if support for old PHP versions is necessary) in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/libraries/src/Input/Input.php on line 31

Deprecated: Joomla\CMS\Input\Cookie implements the Serializable interface, which is deprecated. Implement __serialize() and __unserialize() instead (or in addition, if support for old PHP versions is necessary) in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/libraries/src/Input/Cookie.php on line 0

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/libraries/src/Uri/Uri.php on line 143
W. Remmink en Zn, Den Ham (Overijssel)
Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.modderaandebanden.nl/templates/siteground-j16-1/index.php on line 115

RENAULT

WEGENBOUWERS Landelijk

 

Deze MAN TGS 8x8 WideSpread is van Remmink uit Den Ham (Ov). Remmink heeft een (zeker voor Overijsselse begrippen) groot wagenpark, bestaande uit voornamelijk 8x8 kippers van Terberg en GINAF. Deze door WVT gebouwde MAN TGS 8x8 WS is sinds 2016 in gebruik bij de firma. Na alle Terbergen en GINAF's een interessante afwisseling.

 

 


 

In 2017 heeft Remmink deze tweede MAN TGS 8x8 WSG (WVT) erbij gekocht, een nieuwe auto die een iets langere wielbasis heeft dan de "BHD". De kipper is gebouwd bij Vossenbelt.

 

 

 


 

Deze derde MAN TGS 8x8 WSG van Remmink is de eerste voor de firma die als 46-tons uitvoering is afgeleverd. Visueel is de 46-tonner te onderscheiden van de 43-tonners door zijn bredere voorbanden.

 

 


 

Deze Mercedes-Benz Arocs 8x8 WSG is in 2018 bij Remmink in dienst gekomen. Het is een 46tons auto waarbij door Veldhuizen de voor- en achterassen verder zodat nu alle assen op 11,5ton gekeurd zijn. De achterste as is mechanisch gestuurd. De opbouw is van HYVA en is geïsoleerd en voorzien een asfaltsnip zodat de auto niet alleen voor het vervoer van zand en grond kan worden ingezet maar ook voor asfalt.

 

 

 

 

 


 

Een Tatra Phoenix 8x8 van Remmink, bouwjaar 2020. De auto is uitgevoerd met dubbellucht op de 3e as en een kipper van AJK.

 

 

 


 

Deze MAN TGS 10x8 uit is een door Remmink gekochte gebruikte auto, die een geschiedenis heeft die begint bij Zandhaas uit Utrecht en daarna is overgenomen door Spruijt uit Nieuwersluis. Remmink heeft de auto in 2016 gekocht en heeft de auto deels in kleur laten maken. Overspuiten blijft een dure liefhebberij... Het betreft een Maurer ombouw met een kipper van AJK.

 

 


 

Remmink uit Den Ham (Ov) heeft sinds 2012 deze GINAF X5450-S in dienst. De auto heeft eerst een aantal jaren in de kleuren van Theo Pouw uit Utrecht gereden maar rijdt nu in het mooie blauwpaars/oranje van Remmink.

 


 

Deze GINAF M4446-TS van Remmink is in 2001 nieuw bij de firma gekomen. Uitgevoerd met een geïsoleerde Ruizeveld kipper heeft hij na 13 jaar werk zijn langste tijd bij de firma wel gehad. Het is de laatste M4446 van Remmink nog in dienst.

 

 

 


 

Deze GINAF M4446-TS van Remmink is een bijzondere uitvoering, die door 5 i.p.v. 4 bladveren voor hoger op de wielen komt te staan en er daardoor nog impostanter uitziet. De auto is van TransHaJa uit Vriezenveen (Ov) geweest voordat hij in de Remmink kleuren kwam.

 

 

 

 


 

Deze M4446-TS van Remmink was ooit van Egberdink uit Borne (Ov).

 


 

Een GINAF X4446-TS van W. Remmink met een kipper van BCK.

 

 


 

Deze GINAF X4446-TS van Remmink is een van de oudste van de firma, bouwjaar 2002 en uitgevoerd met een Roelofs kipper.

 


 

Dit is Remmink's nieuwste GINAF 8x8, de BZ-JP-32, tevens een van de laatste GINAFs gebouwd voor het faillissement van de vrachtwagenbouwer in 2011.

 

 

 


 

Nog een GINAF X4446-TS van Remmink, een van de laatste in de oude kleuren.

 

 

 


 

Deze GINAF X4446-TS  an Remmink was voorheen van Timmerhuis uit Vriezenveen (Ov), die voor de auto echter geen werk meer had. Ondanks dat dit de kleuren van Remmink lijken, is de auto niet overgespoten en zijn dit de originele Timmerhuis kleuren met Remmink bestickering. Vrijwel niemand die het ziet... 

 

 

 


 

Oktober 2014: een nieuwe Terberg voor Remmink uit Den Ham (Ov). Deze FM2000-T uit 2009 is overgenomen van Gebr. vd Heiden uit Eemnes (Ut).

 

 


 

Vers in de verf, deze Terberg FM2000-T uit 2008 van W. Remmink en Zn uit Den Ham (Ov). Deze 8x8 met kipper van Ruizeveld is in april 2014 bij Remmink gekomen en reed voorheen in het ook schitterende groen met rood van de firma Breijs uit Capelle a/d IJssel.

 

 


 

Deze FM2000-T met BCK kipper is in 2006 nieuw bij Remmink gekomen.

 

 

 


 

Een Terberg FM2000-T van Remmink met kipper van Gijsbertsen, bouwjaar 2004.

 

 


 

De enige Remmink die niet in kleur is (m.u.v. de "Heijmans-auto"), deze Terberg FM2000-T, nog in de kleuren van Temmink Wegenbouw uit Oldenzaal.

 

 

 

 

 


 

Een unieke auto, deze Terberg FM2000-WDG die door Remmink in 2010 is afgenomen. Op verzoek van twee bedrijven, Remmink uit Den Ham (Ov) en Kolk en Zn uit De Wijk (Dr) heeft Terberg weer een kleine serie FM2000 8x8 kipperchassis gemaakt met 2 voor en 2 achterassen (in widespread en gestuurde configuratie) in plaats van de tegenwoordig standaard opstelling met 3 achterassen (tripple). Remmink heeft op dit moment twee van deze nieuwe generatie FM2000-WDG in dienst, waarvan dit er één is. De auto in kwestie met zijn BCK kipper met asfaltsnip wordt veel voor asfalttransport ingezet.

 

 


 

Dit is de andere van de twee Terberg FM2000-WDG die bij Remmink in dienst is. In 2009 nieuw aangeschaft. Ook deze auto heeft een kipper van BCK, echter zonder de asfaltsnip van de andere auto.

 

 

 


 

Een beetje een vreemde eend in de bijt is deze GINAF X3335-S van Remmink in de kleuren van Heijmans. De auto is van Heijmans overgenomen inclusief chauffeur.

 

 


 

Deze MAN F2000 6x6 Widespread is van bouwjaar 2003 en is in 2014 door Remmink overgenomen van Lansink uit Saasveld (Ov). Zo in de verse verf ziet hij er weer als nieuw uit.

 

 

 

 


 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.